2019 İlkbahar-Yaz Modasında ERKEK GÖMLEK TRENDLERİ

26-04-2019 18:45

Havanın yavaş yavaş iliklerimizi ısıtmaya başladığı bu günlerde, sabah gardırobun karşısında harcadığımız vakit de hayli çoğalmaya başladı. Bunu giysem üşür müyüm, şunu giysem fazla mı sıcak olur soruları kafamızda delice dönüp duruyor. Kıyafet seçimi konusunda yılın bu en kararsız zamanlarını, sinirimizi en az gerecek şekilde geçirmek için Daniel Bessi erkek gömleklerini sevenlere birkaç tavsiyemiz var:

 

Beyaz Gömlek ve Basic Şıklık

Beyaz gömlek, en çok tercih edilen düz gömlek renklerinin başında yer alıyor. Çünkü sade, şık, rahat ve zarif. Kalıbı, dikişi ve kumaşı kaliteli uzun kollu bir beyaz gömlek sadece ilkbaharın değil her mevsimin en iyi erkek görünümünü sağlamanız için vazgeçilmez bir parça… Bu ilkbahar özellikle basic blazerlar ve rengarenk sneakerlar ile kullanabileceğiniz düz beyaz gömlekleri aklınızın bir kenarına yazın.

 


Mavi Gömlek ve Jogger Pantolonlar

Farklı tonlardaki mavi gömlekleri aynı kot gömlekler gibi sokak şıklığında kullanmak isteyenler için jogger pantolonlarla kombinlemek son moda trendlerden biri. Mavi tonlarında gömlekleri ve kot gömlekleri bu kombinlerde daha başarılı bulsak da, karışık renkli desenli gömleklerle de farklı ve spor- şık görünümler elde edebilirsiniz. Düz, salaş bir hırkayı tamamlayıcı olarak kullanabilirsiniz.

 

 

Desenli Gömlekler ve Chinolar

Chino pantolonlarla kombinleyebileceğiniz kareli, çiçekli desenli, küçük desenli gömleklerle sade görünümünüze hareket katabilirsiniz. Kareli gömlekler alışılmış desenlerde ilk sırayı alsa da yeni formlardaki desen seçeneklerini deneyerek tarzına farklı bir hava katabilirsiniz

 





Çizgili Gömlekler, Düz Gömlekler ve Takım Elbiseler

Dünyada takım elbise trendleri sürekli değişse de, bu sene pantolon paçaları iyice kısalıp, kruvaze ceketler koleksiyonlarda yerini alsa da, takım elbiselerle kombinlenen gömlek modellerinde stilden daha çok kaliteli kumaş ve fit duruşun önemi değişmedi. Özellikle beyaz zemin üzerine çizgili gömlekler ve farklı renklerdeki düz gömlekler her zamanki gibi vazgeçilmezler arasında.

 

 

Hakim Yaka Gömlekler

Yaza girmek için sayılı günler… Erkek stilinde de daha ince dokulu ve hakim yakalı gömleklerin de zamanı geliyor. Kot ve chino pantolonlarla oldukça başarılı sonuçlar alabileceğiniz bu gömlek modellerini denemenizi tavsiye ediyoruz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.