Gömlek Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

02-01-2020 18:36

Gömlek Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Erkekler, genellikle kadınlar gibi her sezon trendlere göre gardıroplarını yenilemekten hoşlanmazlar. Çünkü erkekler için önemli olan daha çok zamansız şıklıktır. Erkek şıklığının vazgeçilmez parçası ise gömleklerdir. Birbirinden şık Daniel Bessi erkek gömlek modelleri ile ister işinizde isterseniz de günlük kombinlerinizde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Geniş renk, desen ve kumaş seçenekleri ile beğenilere sunulan bu erkek gömlek modelleri arasından her mevsim için uygun ürünler bulmak mümkündür. Ancak klasik, slim fit, düz, çizgili, ekoseli ve kareli gibi modeller arasından seçim yaparken bazı noktalara dikkat edilmelidir. Peki, Daniel Bessi erkek gömlekleri arasından seçim yaparken nelere dikkat etmelisiniz?


Erkek Gömlek Seçiminde Bunlara Dikkat Edin!

Erkekler için şık ve tarz görünmenin yollarından birisi de giyimden geçmektedir. Özellikle sosyal ilişkilerde üst giyim, göze çarpan ilk noktalardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durumda da tercih edilecek gömleğin önemi daha da artmaktadır. İşte erkek gömlek modelleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar…


Yüz Tipinize Uygun Yaka Tipi Seçmelisiniz

Daniel Bessi gömlek modelleri arasından seçim yaparken gömleğin yaka detayını göz ardı etmemelisiniz. Çünkü yaka şekli yüzünüz ile dengeli olmalıdır. Özellikle geniş yakalar, uzun ve dar yüz tipine sahip erkekler için en ideal seçim olacaktır. Yine sivri ve uzun yakalara sahip gömlekler ise yuvarlak yüz şekliyle iyi bir denge oluşturmaktadır.

 

Klasik bir yaka tipine sahip gömlekler, hem takım elbiseler ile hem de günlük giyimde tercih edilebilir. Ayrıca düğmeli yakalar günlük giyim, brit yakalar ise iş görüşmeleri için uygundur. Bu nedenle erkek gömlek seçimi yaparken nerede kullanacağınızı da mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

 

Vücut Şeklinizi Göz Ardı Etmemelisiniz

Erkek gömlek modelleri arasından seçim yaparken beğenilerinize uygun renk ve desene sahip bir modeli tercih etmeniz, ürünü severek kullanmanız açısından oldukça önemlidir. Ancak bunun yanında vücut şeklinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Bu doğrultuda gömleğiniz gövdenize ne tam oturmalı ne de çok bol durmalıdır. Göğüs kafesinizi sarmalı, fakat rahat bir şekilde iliklenmelidir. Yine satın alacağınız gömleğin belinizin çok altına inmesinden kaçınmalısınız. Çünkü çok uzun gömlekler kötü bir görünüme neden olmaktadır.

 

Siz de hem tarzınızı yansıtabileceğiniz hem de vücudunuza uygun bir gömlek modeli satın almak için Daniel Bessi gömlek modellerini inceleyebilir; klasik, slim fit ve büyük beden gömleklerden dilediğinizi satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.